Algemeen

De verenigingen zijn de leden van de NOG.

De fokkers kunnen lid worden van een vereniging en kunnen dan gebruik maken van de diensten van de NOG en de fokcommissies.

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van de verschillende verenigingen/afdelingen.

Privacy

Bij het aangaan van het lidmaatschap van een fokker bij een Geitenfokvereniging conformeert fokker zich met geldende regels m.b.t. privacy en verleent zij/hij nadrukkelijk toestemming tot het verzamelen en vastleggen van persoonsgegevens, benodigd voor de bedrijfsvoering van de NOG en het uitoefenen van de geitenliefhebberij. Hij/zij erkent met het aangaan van het lidmaatschap dat de gegevens, zoals naam, adres, woonplaats, en bereikbaarheidsgegevens zoals telefoonnummer en e-mailadres verwerkt mogen worden.

Hij/zij geeft expliciet toestemming voor gebruik van deze gegevens voor:
- administratieve-en contributieverwerking;
-
toezending van uitnodigingen voor afdelingsbijeenkomsten;
- het beschikbaar stellen van gegevens t.b.v. een database voor het organiseren van een tentoonstelling (plaatselijk, landelijk).

Hij/zij geeft expliciet toestemming om de diergegevens zoals vast gelegd in het NOG stamboek en registratieprogramma te gebruiken binnen het programma, voor het maken van catalogussen voor keuringen en voor het publiceren van lijsten met prestaties van de dieren. Tevens staan de gegevens ter beschikking van de fokcommissies voor het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Contactgegevens

Vereniging Secretariaat Plaats Telefoon E-mail
Assendelft Peter Muijs Westzaan 06-57741669 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dageraad, De Bas Bierhof Zutphen 0575-512412 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
DES/Hagenstein M. Schenk     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Drenthe Rieks Hollander Vries 0592-559409 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fryslan Henk Schenkel   06-10484312 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Giessenlanden (VZOD) Rick de Groot Schelluinen 0183-620463 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Goede Hoop, De G.M. Nieuwenhuize Grijpskerk 0118-625284 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Groningen Titia Zuur Sint Annen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Lexmond (SNV) C.R. Sterk Leerdam 0345-599330 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Lopik & Omstreken A.T. Zwijnenburg Langerak 0184-602659  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Nieuw-Vennep Adriaan van Tol Nieuw Vennep 0252-675573  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Noord Holland Rita Borst Slootdorp   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overijssel Henriette Hoenderdaal      Nieuwleusen 06-25220991    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rijnstreek, De Durk van der Zee Woubrugge 06-42331305 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sint Anna Pieter Schoenmakers Oirschot 06-52535112 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Folders
 
Geitenfokvereniging Assendelft
Geitenfokvereniging Streven naar Verbetering/Lexmond
Geitenfokvereniging Sint Anna

Websites
Geitenfokvereniging Assendelft
Geitenfokvereniging De Dageraad
Geitenfokvereniging Fryslan
Geitenfokvereniging Sint Anna
Geitenfokvereniging Overijssel

Facebookpagina's
NOG
Geitenfokvereniging Assendelft
Geitenfokvereniging DES/Hagestein
Geitenfokvereniging Neerijnen en Omstreken
Geitenfokvereniging Overijssel
Geitenfokvereniging Streven naar Verbetering/Lexmond
Geitenfokvereniging De Rijnstreek